Az étterem, ahol biztosan megtalálja, amire vágyik. Egy kicsi mindenből. Új étlapunkat és a bővített koktélválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja az igazit. Azt, amit szeret és úgy, ahogy csak mi készítjük a Buena Vista - ban.

Éttermünk a nyugalom szigete a Liszt Ferenc tér forgatagában. Üzleti ebédek, hangulatos vacsorák, színház utáni összejövetelek kitűnő helyszíne. A különtermekben szűk körű céges prezentációk, vagy akár koktél-partyk is tarthatók.

Chefünk számára nemcsak a nemzetközi és a hazai fogások gondos elkészítése, hanem az ínycsiklandó tálalás is fontos, hiszen nálunk a száj és a szem egyaránt élvezetben részesül. Vendégeink nyugodtan rábízhatják magukat a felszolgálók ajánlására is: a csalódás kizárt!

Kávézó / Terasz

Vendégeink részére frissen pörkölt kávékülönlegességek széles választékát kínáljuk, kísérőként pedig hangulatot, vidámságot és nyüzsgést biztosítunk a terasz kényelmes karosszékeiben. A napernyők hűsítő árnyékában a frissítő italok mellett, az étlap kínálatából ízletesen változatos fogásokat és ellenállhatatlan desszerteket választhatnak. 

Befogadóképesség:
-    Kávézó: 80 fő
-    Étterem: 60 - 70 fő
-    Különterem: 16 fő
-    Bar/Club: 70 - 90 fő
-    Terasz: 160 fő

Rendezvénytípusok:
-    születésnapok
-    céges rendezvények
-    sajtótájékoztatók
-    prezentációk
-    esküvők
-    legény-, leánybúcsúk
-    privát partyk saját, vagy általunk leszervezett DJ-vel, minden zenei stílusban